Πολάκης σε Ακριβοπούλου, Καψώχα: «Η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική»

Πολάκης σε Ακριβοπούλου, Καψώχα: «Η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική»

Στήριξη στην Κατερίνα Ακριβοπούλου και στον Σ. Καψώχα από τον Πολάκη ο οποίος ασκεί κριτική στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και σε όσα υποστήριξε για την ΕΡΤ προειδοποιώντας μέσω Facebook: «Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ .....»

Η εμφυλιοπολεμική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται και αυτή τη φορά συνδέεται με τα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την ΕΡΤ και την κατάσταση που επικράτησε εκεί που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί κριτική και μάλιστα έντονη τόσο από την Κ. Ακριβοπούλου όσο και τον Σ. Καψώχα.

Τη σκυτάλη πήρε όμως στη συνέχεια ο Π. Πολάκης δίδοντας άλλη διάσταση στο θέμα δηλώντας ότι δεν θέλει «σχόλια που αναπαράγουν την επιθυμητή από κάποιους κλαψουροσυζήτηση εσωστρέφειας»

«Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!» αναφέρει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας και εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του για όσα προσέφεραν οι «Κατερίνα και ο Σωτήρης».

Και προειδοποιεί για μια ακόμη φορά λέγοντας πως Η επόμενη φορά θα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ..... 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε.....Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ .....»