ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με ΣΥΡΙΖΑ ο «διπλοθεσίτης» διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με ΣΥΡΙΖΑ ο «διπλοθεσίτης» διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

Τις υποψηφιότητες δύο στελεχών του συστήματος δημόσιας υγείας στις αυτοδιοικητικές εκλογές στηλιτεύει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), τονίζοντας ότι χρησιμοποιούν τη θέση τους για να εισέλθουν στον στίβο της πολιτικής.

«Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν», διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ, αναφερόμενη στις υποψηφιότητες του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, κ. Μιλτιάδη Μυλωνά και του «διπλοθεσίτη», όπως τον χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία, διοικητή των νοσοκομείων «Ερυθρός Σταυρός» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κ. Ευθύμιου Γεωργόπουλου.

Ο κ. Μυλωνάς, ο οποίος «έλαμψε διά της απουσίας του» τις πρώτες δέκα ώρες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της νυν Περιφερειάρχη κυρίας Ρένας Δούρου, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ ο κ. Γεωργόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θυμίζουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς όπως και ο τότε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, έλειπαν τις ώρες της τραγωδίας στο Μάτι, παρ' ότι ένας εκ των δύο θα έπρεπε να ήταν παρόν και στο Συντονιστικό. Όταν επέστρεψε ο Αντιπρόεδρος μετά τα μεσάνυκτα έπαιζε κρυφτούλι μαζί με τον Πολάκη για τους νεκρούς», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.