Πηγές ΝΔ για Α. Τσίπρα: «Τουρίστας και στις διαδηλώσεις»...

Πηγές ΝΔ για Α. Τσίπρα: «Τουρίστας και στις διαδηλώσεις»...

Με δηκτικό τρόπο σχολίασαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσαι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ως σημείο συγκέντρωσης τα Χαυτεία. Selfies, χαμόγελα με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του που σχημάτισαν μαζί με άλλα μέλη έναν στενό κλοιό. Ο Τσίπρας έφτασε και στην νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, φώναξε μαζί τους μερικά συνθήματα και εν συνεχεία στο ύψος της Μεγάλης Βρετανίας αποχώρησε, παρά τις δηλώσεις του και το κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε ουσιαστικά να φωτογραφηθεί έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία μετέχοντας σε μια πορεία που έχει ως βάση της αντιαμερικανικά συνθήματα. Το πρώι πάντως ο ίδιος ενεφανίσθη λάβρος μέσω facebook και κατά της «αμερικανοκίνητης χούντας» και κατά της κυβέρνησης...