Περιοδεία του Οδ. Κωνσταντινόπουλου ενόψει των εκλογών του φορέα της Κεντροαριστεράς

Περιοδεία του Οδ. Κωνσταντινόπουλου ενόψει των εκλογών του φορέα της Κεντροαριστεράς

Περιοδεία ανά την Ελλάδα πραγματοποιεί ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, συζητά με πολίτες και αναλύει τις θέσεις του ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα, που συνίστανται στην ανάγκη τομών στο πολιτικό σύστημα και αλλαγής πορείας προς μια κοινωνία αξιών και αλληλεγγύης.

O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου επισκέφθηκε το Αίγιο και συναντήθηκε με φίλους της Παράταξης ενώ την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο της Άρτας όπου μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και συναντήθηκε με κατοίκους στο ιστορικό Κομπότι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε στην Πρέβεζα, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πρεβέζης κ. Μπαϊλή και συνομίλησε με στελέχη και φίλους της Παράταξης. Έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και συζήτησε με αγρότες και κτηνοτρόφους στον Αρχάγγελο Πρεβέζης.

Για την επόμενη εβδομάδα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχει προγραμματίσει συναντήσεις εντός Αττικής, στη Νίκαια, στους Αγίους Αναργύρους και στο 7ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 θα βρίσκεται στη Νίκαια, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 10.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 θα συναντήσει φίλους της Παράταξης στους Αγίους Αναργύρους στην καφετέρια Μπαρίστας, στην οδό Κεφαλληνίας και Ψαρών 38 (πλατεία Κοκκινοπούλου).

Επίσης, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 ο κ. Κωνσταντινόπουλος θα βρίσκεται στους Αμπελοκήπους στην καφετέρια Αλλουνού, στην οδό Λακεδαίμονος 1 (πλατεία Αγίου Δημητρίου).

Παρακάτω είναι οι βασικοί άξονες της καμπάνιας του κ. Κωνσταντινόπουλου με τίτλο «5 λόγοι για να με ψηφίσεις»:

1. Αλλάζουμε πορεία για ένα μεγάλο, ανανεωμένο, συμμετοχικό, σύγχρονο πολιτικό φορέα. Μια δημιουργική Παράταξη, πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

2. Αλλάζουμε πορεία με μια νέα συμφωνία πολιτείας – επιχειρηματιών - ανθρώπων της εργασίας, με παραγωγή νέου πλούτου και αξιοπρέπεια στη δουλειά. Κερδίζουμε το χαμένο χρόνο, ανακτούμε το χαμένο έδαφος.

3. Αλλάζουμε πορεία με τις αναγκαίες τομές στο πολιτικό και κομματικό σύστημα. Με νέα αντίληψη, απέναντι στις παραδοσιακές σχέσεις και τους φθαρμένους μηχανισμούς του χθες. Με νέα πράξη, αλλά και νέα εμπιστοσύνη.

4. Αλλάζουμε πορεία προς ένα κράτος σύγχρονο, κοινωνικά δίκαιο, στο πλευρό των πολιτών. Σε μια κοινωνία αξιών και αλληλεγγύης. Αποφασιστικά δίπλα σε όσους δοκιμάζονται. Με ποιοτικές υπηρεσίες και δωρεάν κοινωνικά αγαθά για όλους. Ασφάλεια: υποχρέωση της Πολιτείας - δικαίωμα όλων.

5. Αλλάζουμε πορεία, επιλέγοντας την ανανέωση. Πιστός σε αυτή την απόφαση, συμμετέχω και δοκιμάζομαι. Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι με τη δύναμη της πράξης είμαστε πιο δυνατοί από την παρακμή και τη φθορά. Σας καλώ να συναντηθούμε σε αυτόν τον αγώνα. Εσύ χτίζεις την Παράταξη.