Παρουσία του Μ. Βαρβιτσιώτη η παράδοση υγειονομικού υλικού στους δήμους Δυτ. Αττικής

Παρουσία του Μ. Βαρβιτσιώτη η παράδοση υγειονομικού υλικού στους δήμους Δυτ. Αττικής

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εν μέσω της πανδημίας κρατούν τις πόλεις μας καθαρές» απηύθυνε ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά την παράδοση του υγειονομικού υλικού που παραχώρησε η ΟΛΠ ΑΕ σε συνεργασία με την Cosco στους δημάρχους της δυτικής Αττικής, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, η δωρεά της ΟΛΠ ΑΕ σε συνεργασία με τον όμιλο της COSCO SHIPPING, περιλαμβάνει 10.000 μάσκες και 10.000 γάντια για την εξυπηρέτηση των αναγκών και την προστασία των εργαζομένων στους τομείς καθαριότητας των Δήμων του Δυτικού Τομέα Αθηνών. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ του Δυτικού Τομέα, κ. Βαρβιτσιώτης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον ΟΛΠ και την Cosco για την ευγενική χορηγία τους προς τους εργαζόμενους της καθαριότητας της Δυτικής Αθήνας, τόνισε ότι «με αυτή την κίνηση δείχνουμε ότι δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που δούλεψαν στα νοσοκομεία και εκτέθηκαν στον ιό και προσέφεραν σε όλη αυτήν την κρίση. Αλλά είναι και οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο δρόμο, μάζεψαν τα απορρίμματα, που άφησαν τις πόλεις μας καθαρές, που χωρίς να βάλουν άλλες σκέψεις στο μυαλό τους, έκαναν τη δουλειά τους όλο αυτό το διάστημα με αυταπάρνηση και οφείλουμε και να τους προστατέψουμε και να τους πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ». 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε κ. Yu Zenggang ο οποίος τόνισε τη θερμή συμπαράστασή του στο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Αθανάσιος Λιάγκος, Μέλος του Δ.Σ της ΟΛΠ Α.Ε & Σύμβουλος Διοίκησης, οι δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Ιλίου Ν. Ζενέτος, Αιγάλεω Γ. Γκίκας, Πετρούπολης Στ. Βλάχος, Χαϊδαρίου B. Ντηνιακός, Αγίας Βαρβάρας Λ. Μίχος, ενώ τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γ. Νταούτης.