Παρών σε τρεις ομιλίες Τσίπρα ο αρχηγός της Αστυνομίας

Παρών σε τρεις ομιλίες Τσίπρα ο αρχηγός της Αστυνομίας

Πολιτική αναταραχή έχει προκαλέσει η παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε άλλες ομιλίες του πρωθυπουργού στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε εχθές το newsit.gr, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος απαθανατίστηκε στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη. Δίπλα του βρίσκονταν ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγος, Χρήστος Δραγατάκης και ο αρχηγός του Λιμενικού αντιναύαρχος, Σταμάτιος Ράπτης.

 

Σημειώνεται ότι η παρουσία των κ.κ. Ανδρικόπουλου και Δραγατάκη στην προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται με ανώτερη πειθαρχική ποινή. Μάλιστα, σε δηλώσεις της, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, προανήγγειλε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Ανδρικόπουλος, απάντησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης του σώματος, ότι βρέθηκε στην ομιλία Τσίπρα, προκειμένου να εποπτεύσει τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που έχει κάνει και σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Και σε Ξάνθη και Αγρίνιο

Ωστόσο ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε ομιλία του Αλ. Τσίπρα, καθώς ο τηλεοπτικός φακός τον έχει καταγράψει να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό από την πρώτη σειρά των καθισμάτων και στην Ξάνθη.

Μάλιστα μαζί του τότε στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα ήταν και το νούμερο 3 του Σώματος, η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, που διακρίνετε αριστερά του στη φωτογραφία.

Ακόμη, σύμφωνα με το agriniotimes.gr, ο κ. Ανδρικόπουλος εκτός από την Ξάνθη και το Σύνταγμα φαίνεται πως έχει παρευρεθεί και στην προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο.