Παρενέβη προσωπικά στη ΔΟΕ ο Αλ. Τσίπρας για την Κ. Παναγοπούλου- Αρνητική απάντηση

Παρενέβη προσωπικά στη ΔΟΕ ο Αλ. Τσίπρας για την Κ. Παναγοπούλου- Αρνητική απάντηση

Επιστολή προς στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ τη ΔΟΕ έστειλε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να δεχτούν την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», η επιστολή, η οποία επιδόθηκε από την τότε υπουργό Πολιτισμού Λύδια Κονιόρδου, φέρεται να είχε την μορφή διαβήματος.

Η πρωθυπουργική επιστολή ήλθε ως συνέχεια της επιστολής που είχε στείλει ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού για την υποψηφιότητα Παναγοπούλου. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, ερμηνεύτηκε από τον κ. Μπαχ ως απόπειρα πολιτικής παρέμβασης στο διεθνές ολυμπιακό κίνημα.

Σημειώνεται, ότι παραδοσιακά η ΔΟΕ δέχεται στους κόλπους της πρόσωπα που έχουν θητεύσει στην εθνική ολυμπιακή επιτροπή του εκάστοτε κράτους-μέλους, προϋπηρεσία που δεν έχει η κ. Παναγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι για «ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας» έκανε λόγο χθες η Νέα Δημοκρατία με φόντο τις νέες αποκαλύψεις για τον διορισμό της Κατερίνας Παναγοπούλου ως «Πρέσβυς εκ προσωπικοτήτων». 

 

Η ΝΔ με αφορμή τις διακοπές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Αλ. Τσίπρας στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου εξαπολύει πυρά κατά του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του δεν γνωρίζουν όρια και προσθέτει πως κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την τραγωδία στο Μάτι.