«Παραμύθια της Χαλιμάς η συμπόρευση ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ»
Π. Χρηστίδης

«Παραμύθια της Χαλιμάς η συμπόρευση ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ»

«Παραμύθια της Χαλιμάς» χαρακτήρισε τα σενάρια συμπόρευσης του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Χρηστίδης τονίζοντας ότι εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα το τελευταίο διάστημα, συμμετέχουν στις διαδικασίες «πιστεύοντας στη μεγάλη αυτόνομη πορεία της παράταξης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως συμπόρευση δεν πρόκειται να υπάρχει με καμία άλλη πολιτική δύναμη, «ούτε με τη ΝΔ», όπως ανέφερε, για να προσθέσει ότι «υπάρχει η απόφαση του τελευταίου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που μιλάει για την αυτονομία της παράταξης μας. Επομένως όλα αυτά συζητούνται στα όργανα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των ανθρώπων που πιστεύουν, αγωνίζονται, αγωνιούν και έμειναν σταθεροί στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής τα τελευταία χρόνια»,

Σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σε συνέντευξή που έδωσε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης ότι το ιστορικό ΠΑΣΟΚ έχει αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης κρίνεται από αυτά που λέει, η πορεία του είναι στο ΠΑΣΟΚ, από κει τον είδε ο κ. Μητσοτάκης και τον έκανε υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Το αν το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής έχει προοδευτικό λόγο στα πράγματα θα φανεί», σημείωσε ο κ Χρηστίδης.