Παράλογη βρίσκει την βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας ο ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπίζεται το... τζόκινγκ

Παράλογη βρίσκει την βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας ο ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπίζεται το... τζόκινγκ

Για «ακόμα ψηφίδα στο μωσαϊκό του κυβερνητικού παραλόγου» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ των πολιτών μετά τις 9».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται ξανά στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «κάθε δυο μέρες αναιρεί τον εαυτό της και επιβεβαιώνει την ανεπάρκειά της». Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμιζε τη σημασία οι πολίτες να βγαίνουν για ατομική άσκηση. Χθες ο κ. Πιερρακάκης διέψευσε τον κ. Πέτσα που διακινούσε πληροφορίες για δήθεν 1 εκατ. SMS για ατομική άθληση».

Ως εκ τούτου ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεραίνει ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ των πολιτών μετά τις 9». Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση ο κίνδυνος προκύπτει «από μια κυβέρνηση που αντί να ενισχύει το ΕΣΥ και να θωρακίζει την κοινωνία αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανεύθυνα παιδιά».