Παραγεγραμμένη... απιστία βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική για την Υγεία

Παραγεγραμμένη... απιστία βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική για την Υγεία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία Σάκης Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», ανέφερε - με αφορμή τα πορίσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. - ότι βλέπει ενδείξεις για απιστία, αδίκημα το οποίο έχει παραγραφεί.

«Με βάση τα μέχρι τώρα κομμάτια του πορίσματος ενδείξεις για το μόνο αδίκημα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι αυτό της απιστίας το οποίο όμως έχει παραγραφεί», λέει χαρακτηριστικά κάνοντας ένα βήμα πίσω από τις απειλές περί προανακριτικής.

Ο ίδιος πάντως συμπληρώνει ότι ναι μεν το αδίκημα της απιστίας κατά του δημοσίου συμφέροντος είναι μεν παραγεγραμμένο αλλά «κατά την άποψή μου είναι πολύ σημαντικό να αναφέρεται στο τελικό πόρισμα».

«Άλλο αδίκημα πέρα της απιστίας που να μπορεί να δικαιολογήσει προανακριτική δεν έχει εντοπιστεί, τα υπόλοιπα είναι υποψίες και κάποιες καταθέσεις που βάζουν σε προβληματισμό και γι /αυτό ζητάμε για όλα οριστική διερεύνηση από τα όργανα της δικαιοσύνης», προσέθεσε χαρακτηριστικά.