Παναγιώτης Λάμψιας στον Σκάι: Δεν εκφοβιζόμαστε, δεν κρυβόμαστε

Παναγιώτης Λάμψιας στον Σκάι: Δεν εκφοβιζόμαστε, δεν κρυβόμαστε

Ο εκφοβισμός δεν θα περάσει, δήλωσε ο Διευθυντής του «Φιλελεύθερου», Παναγιώτης Λάμψιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στις πρακτικές τρομοκράτησης του Τύπου με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε ο Πάνος Καμμένος κατά 7 δημοσιογράφων.

«Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές. Επιχείρησαν να ποδηγετήσουν ακόμη και τη δικαιοσύνη, τη δημοσιογραφία θα σκεφτούν» τόνισε ο κ. Λάμψιας προσθέτοντας με έμφαση ότι «δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τους οπαδούς του Ορμπάν και του Μαδούρου».

«Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν έχουμε δικτατορία έχουμε δημοκρατία» συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «όταν φιμώνεται ο Τύπος το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό. Δεν αφορά το Μέσο που βάλλεται, αλλά όλους όσοι ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο».

Σήμερα η κυβέρνηση «θέλει μόνο χειροκροτητές» σημείωσε αναφέροντας πως αυτό δεν είναι ο ρόλο του Τύπου. Αυτό κατά τον κ. Λάμψια έπραξε και η εφημερίδα Φιλελεύθερος που ανέδειξε το μείζον θέμα του προσφυγικού και της άθλιας κατάστασης που επικρατεί στη Μόρια. Κατάσταση που εκθέτει τη χώρα αποτελώντας αντικείμενο έρευνας και δημοσιευμάτων από μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

«Δεν θα κρυφτούμε» είπε και κατέληξε λέγοντας ότι αυτό αφορά και τα προβλήματα που πρέπει να αναδεικνύονται αλλά και όλους όσοι εκτιμούν πως με αγωγές μπορούν να εκφοβίσουν και να ακυρώσουν την ελευθερία του Τύπου.