Π. Σκουρλέτης: Ζητούμενο να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνοχή

Π. Σκουρλέτης: Ζητούμενο να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνοχή

 

Ο νέος γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Έθνος» ότι χωρίς πλέον το «άλλοθι» της εφαρμογής του μνημονιακού προγράμματος απαιτείται η κυβερνητική πολιτική να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή και να διαμορφώσει συνεργατικά σχήματα.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντιστοιχηθεί με το κοινωνικό γίγνεσθαι και τις νέες ανάγκες, καθώς επίσης και να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή. «Χωρίς πλέον το «άλλοθι» της εφαρμογής του μνημονιακού προγράμματος απαιτείται η κυβερνητική μας πολιτική να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή, με άλλα λόγια μια ενιαία προγραμματική αντίληψη», δήλωσε.

Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «το κυβερνητικό έργο των τελευταίων ετών στην Αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέους όρους για τη χειραφέτησή της» και πρόσθεσε ότι «οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται για τη διαμόρφωση πλατιών, νικηφόρων συνεργατικών σχημάτων, με σαφές προγραμματικό και αυτοδιοικητικό στίγμα».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές» και πρόσθεσε ότι «το παιχνίδι είναι απολύτως ανοικτό».