Π. Σκουρλέτης: «Άδειασε» Γ. Κυρίτση - Μ. Λοΐζου για μολότοφ και τρομοκρατία

Π. Σκουρλέτης: «Άδειασε» Γ. Κυρίτση - Μ. Λοΐζου για μολότοφ και τρομοκρατία

Το εσωκομματικό... άδειασμα συνεχίζεται για τον Γιώργο Κυρίτση με αφορμή τη δήλωσή του ότι δεν θυμάται να πέθανε κανείς από μολότοφ. Μετά την αντίδραση του Νίκου Φίλη, σειρά πήρε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τραγωδία της Marfin, την οποία χαρακτήρισε σοκαριστικό γεγονός.

Μιλώντας στον Alpha, o κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κ. Κυρίτσης θα έχει το θάρρος να ανασκευάσει τη δήλωσή του που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.   

Απαντώντας σε παρατήρηση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη για τις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοίζου, κόρης του μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοίζου, και υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Σκουρλέτης πήρε αποστάσεις επισημαίνοντας ότι «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο καθρέφτης μας και δεν πρέπει να αναρτούμε σε αυτά όσα συζητάμε στις παρέες μας». 

Υπενθυμίζεται πως η Μυρσίνη Λοϊζου είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της στο twitter ότι «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη, ηλίθιε Πανούση...».

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος με τις αναρτήσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Λοΐζου, για την τρομοκρατία