Π. Σκουρλέτης: Εάν προκύψει ζήτημα με τον Καμμένο, υπάρχουν δυνατότητες για νέα πλειοψηφία

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, 23:22
-A +A
Π. Σκουρλέτης: Εάν προκύψει ζήτημα με τον Καμμένο, υπάρχουν δυνατότητες για νέα πλειοψηφία

Την εκτίμηση ότι η παρούσα Βουλή έχει τις δυνατότητες να εξασφαλίσει πλειοψηφία και συνέχιση της κυβερνητικής θητείας εξέφρασε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Θεωρώ πολύ πιθανό ότι, εάν προκύψει ζήτημα με τον κ. Καμμένο, υπάρχουν οι δυνατότητες να υπάρξει πλειοψηφία και για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία θα οδηγήσει στη συνέχιση της διασφάλισης της κυβερνητικής θητείας», επεσήμανε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Για τις αλληλοκατηγορίες Καμμένου- Κοτζιά είπε ότι «ο κ. Καμμένος αναίρεσε πράγματα» που υποτίθεται ότι είχαν ακουσθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και πρόσθεσε πως το μόνο που δεν χρειάζεται η κυβέρνηση είναι ένα τέτοιο τοξικό κλίμα.

Για το ζήτημα της παραίτησης Κοτζιά είπε πως αναγνωρίζεται το έργο του (Συμφωνία των Πρεσπών), κάτι που αποτελεί την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης. «Εμείς ως κυβέρνηση δεν επιλέξαμε την παραμονή του κ. Καμμένου έναντι του κ. Κοτζιά», συμπλήρωσε.

Για όσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε από τις ΗΠΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ολίσθημα καθώς δεν αποτελούν θέση της κυβέρνησης, νομίζω ότι ήταν σαφές το μήνυμα του πρωθυπουργού πριν φύγει για Βρυξέλλες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 23/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα