Π. Σγουρίδης: Υπέβαλε παραίτηση στον Π. Καμμένο, δεν έγινε δεκτή

Π. Σγουρίδης: Υπέβαλε παραίτηση στον Π. Καμμένο, δεν έγινε δεκτή

Την παραίτησή του στη διάθεση του Π. Καμμένου υπέβαλε ο Π. Σγουρίδης, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μην την κάνει δεκτή. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Σγουρίδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιούσε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του αντιπροέδρου του κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό από τον κ. Σγουρίδη, «μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε «αδειάσει» μέσω twitter τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις και τα ερωτήματα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Σγουρίδη περί ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου, το οποίο μάλιστα συνδύασε με καθυστέρηση στην κατάθεση της συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» ανέφερε στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας πως «είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας» ευχόμενος στο τέλος και «Καλή πρωτοχρονιά».