Π. Ρήγας: Δεν είναι τίποτα η επιστολή Κοτζιά

Π. Ρήγας: Δεν είναι τίποτα η επιστολή Κοτζιά

«Δεν είναι τίποτα» η επιστολή Κοτζιά υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 παρά το γεγονός ότι όπως παραδέχτηκε δεν γνωρίζει το περιεχόμενό της. 

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την επιθυμία του Νίκου Κοτζιά να δημοσιευτεί η επιστολή παραίτησής του, απάντηση πως «δεν είναι τίποτα η επιστολή» και χαρακτήρισε την πρόθεση του πρώην ΥΠΕΞ ως «το πιο έντιμο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας πολιτικός». «Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό», κατέληξε. 

Σχολιάζοντας την παραίτηση Κοτζιά και την πρόθεση δημοσίευσης της επιστολής που υπέβαλλε στον πρωθυπουργό, είπε αφενός ότι, «επέλεξε να κάνει αυτό», αφετέρου ότι «θα ήταν προτιμότερο να μην το είχε κάνει».

Αναφορικά με τα μυστικά κονδύλια για τα οποία κατηγορήθηκε το υπουργείο Εξωτερικών ότι εκμεταλλευόταν, εξηγώντας πως πρόκειται για «κονδύλια που έχουν να κάνουν με εθνικές ανάγκες και εθνικούς σκοπούς, τονίζοντας πως «η Βουλή και οι αρχηγοί κομμάτων γνωρίζουν για τα κονδύλια». «Δεν υπάρχουν κονδύλια υπό την έννοια του απορρήτου», σημείωσε.