Π. Πολάκης: Από στήθους μετέφερα τη συνομιλία σε δημοσιογράφους

Π. Πολάκης: Από στήθους μετέφερα τη συνομιλία σε δημοσιογράφους

Προσπάθειες να δείξει ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία με τον Γιάννη Στουρνάρα, καταβάλει ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζοντας ότι μετέφερε από στήθους τη συνομιλία σε δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του διότι έχει καλό μνημονικό και θυμάται τα πάντα.

Ταυτόχρονα, σε έναν μακρύ μονόλογο στην ΕΡΤ επιτέθηκε εκ νέου στον κεντρικό τραπεζίτη εμπλέκοντας τη σύζυγό του και κάνοντας λόγο για «εκδικητική αντιμετώπιση» από μέρους του μέσω του δανείου των 100.000 ευρώ.

Μιλώντας στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά επανέλαβε όσα υποστηρίζει για Novartis ΚΕΕΛΠΝΟ και σήκωσε το λάβαρο της πάταξης της διαφθοράς δηλώνοντας πως πήρε τηλέφωνο και μίλησε με τον Γιάννη Στουρνάρα αλλά «ουδέποτε απείλησα, ουδέποτε ηχογράφησα συνομιλία» ενώ ανέφερε πως ο εισαγγελέας παρενέβη κατόπιν εντολής του Κεντρικού Τραπεζίτη.

«Πήρα τηλέφωνο» είπε και αναρωτήθηκε «από που και ως που είναι θεσμική εκτροπή ένας άνθρωπος να παίρνει τηλέφωνο τον Γ. Στουρνάρα; Τι είναι; ο Πάπας της Ρώμης;» και συνέχισε λέγοντας και πάλι ότι «Με πήραν κάτι δημοσιογράφοι τηλέφωνο και τους αφηγήθηκα τη συνομιλία». «Έχω πολύ καλή μνήμη» είπε σημειώνοντας «Τα θυμάμαι όλα. Έχω εξαιρετικό μνημονικό και έγινε από στήθους η μεταφορά της συνομιλίας».

Σημειώνεται ότι αρχικώς ο Π. Πολάκης στο facebook ανάρτησε δημοσίευμα που παρουσίαζε τη συνομιλία τονίζοντας ότι ο ίδιος επιβεβαιώνει πλήρως το περιεχόμενό της.