Π. Μαρινάκης για τα 47 χρόνια της ΟΝΝΕΔ: Υπερήφανοι για την ιστορία μας, αισιόδοξοι για το μέλλον

Π. Μαρινάκης για τα 47 χρόνια της ΟΝΝΕΔ: Υπερήφανοι για την ιστορία μας, αισιόδοξοι για το μέλλον

Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει σήμερα 47 χρόνια από την ίδρυσή της στις 17 Οκτωβρίου 1974. Ο πρόεδρός της Παύλος Μαρινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει σήμερα 47 χρόνια ζωής. 47 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αδιάλειπτης προσφοράς για το μέλλον της χώρας. 47 χρόνια στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Στις μεγάλες μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, η ΟΝΝΕΔ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και δικαιώθηκε για τους αγώνες της.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία μας και ακόμη πιοαισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν, ειδικά τώρα που οι γενναίες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρνουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντάς τους τις δυνατότητες να προχωρήσουν μπροστά, να βρουν και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας.

Τώρα που η Ελλάδα κάθε μέρα αλλάζει, η ΟΝΝΕΔ έχει για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει. Με όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε, με ιδέες και προτάσεις, δίπλα σε κάθε νέα και κάθε νέο. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Στο πλευρό όσων μας χρειάζονται με στόχο να είμαστε χρήσιμοι για το σύνολο των νέων συμπολιτών μας, μια ΟΝΝΕΔ πραγματικά ανοιχτή για όλους».

 Μήνυμα Ν. Δένδια για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ

Μήνυμα Ν. Δένδια για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Θερμές ευχές για τα 47 χρόνια από την ίδρυσή της στην ΟΝΝΕΔ, τη μεγαλύτερη και πιο δραστήρια πολιτική νεολαία της Ελλάδας, στις τάξεις της οποίας πολλοί γίναμε κοινωνοί των φιλελεύθερων αρχών», ανέφερε.