Π. Λαφαζάνης: Κυβέρνηση υποκρισίας που καταστρέφει τον τόπο

Π. Λαφαζάνης: Κυβέρνηση υποκρισίας που καταστρέφει τον τόπο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το Κιάτο ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναφερόμενος στην πορεία της κυβέρνησης, ανέφερε ότι ''''η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση πολιτικής ''γλίτσας'' και υποκρισίας που καταστρέφει τον τόπο και η οποία καθημερινά πρωταγωνιστεί σε ένα ''''θέατρο του παραλόγου''''.

Η κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ εφαρμόζει η ίδια το μνημόνιο και τα σκληρά μνημονιακά μέτρα του, την ίδια ώρα προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από αυτά τα μέτρα, περίπου τα καταγγέλλει μαζί και τις συνέπειες τους και μας καλεί να δείξουμε κατανόηση και να λυπηθούμε την κυβέρνηση γιατί τρίτοι της επιβάλλουν αυτά τα μέτρα.

Τέτοια πολιτική σχιζοφρένεια, εν μέσω γενικής κατεδάφισης της χώρας, δεν έχει εμφανισθεί ποτέ σε αυτόν τον τόπο'''', επεσήμανε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Για την αντιπολίτευση είπε ότι η λεγόμενη αντιπολίτευση από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Κεντρώους, με πρωταγωνιστές τους τελευταίους, είναι η καλύτερη συμπολίτευση στην κυβέρνηση.

Αυτά τα κόμματα δεν κάνουν τίποτα άλλο στην πολιτική ζωή από το να παρατηρούν που τυχόν αυτή η κυβέρνηση παρεκκλίνει, έστω κατ'' ελάχιστον, από την εφαρμογή του μνημονίου και των μνημονιακών ''''μεταρρυθμίσεων''''.