Π. Λαφαζάνης: Διανύουμε μια νέα περίοδο οιονεί πολιτικού πραξικοπήματος

Π. Λαφαζάνης: Διανύουμε μια νέα περίοδο οιονεί πολιτικού πραξικοπήματος

«Διανύουμε οιονεί περίοδο συνεχών πραξικοπημάτων και πολιτικής ανωμαλίας» δήλωσε από την Φιλιππιάδα, όπου παίρνει μέρος σε πλατιά σύσκεψη στελεχών της ΛΑ.Ε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι η «η Δημοκρατία στη χώρα μας, έχει γίνει κουρελόχαρτο».

Ειδιξότερα, ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε πως: «διανύουμε μια νέα περίοδο οιονεί πολιτικού πραξικοπήματος, ανάλογο με το πραξικόπημα που μετέτρεψε το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος σε "ΝΑΙ" και μια περίοδο μεγάλης πολιτικής ανωμαλίας».

Στηλιτεύοντας το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών ο κ. Λαφαζάνης, είπε: «το 65'' αναβιώνει με άλλο τρόπο και με την πιο χυδαία και κωμικοτραγική μορφή. Τότε, το 65'', αποστατούσαν βουλευτές για να πέσει η κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου». Τώρα «αποστατούν» βουλευτές με μεταγραφές, με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και με κοινοβουλευτικό παρεμπόριο για να στηρίξουν μια κυβέρνηση χωρίς τη δεδηλωμένη, μια κυβέρνηση του ψεύδους, της υποτέλειας και της λιτότητας, που έχει καταρρεύσει μέσα στο λαό. Οι διάφοροι «Μαυρωτάδες» κρίνουν την τύχη της χώρας, αλλάζοντας κάθε μέρα πολιτικές θέσεις και παίζοντας πολιτικά παιχνίδια ερήμην του λαού. Η κυβέρνηση με λαθρεπιβάτες βουλευτές μπορεί να πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή αλλά έχει χάσει και τα τελευταία ίχνη εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ, υπογράμμισε πως αυτή είναι εθνικά ασύμφορη και επικίνδυνη για την ειρήνη στα Βαλκάνια και μίλησε για κυβερνητικές μεθδεύσεις. Ειδικότερα ανέφερε: «Με τις ίδιες μεθοδεύσεις διαδρόμων, παρασκηνίου και συναλλαγών, η κυβέρνηση πάει να περάσει τη Νατοϊκή, ευρωενωσιακή, εθνικά ασύμφορη και επικίνδυνη για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, Συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμα και ο εθνικός καταστροφέας Γ. Α. Παπανδρέου έφτασε, μετά το οικονομικοκοινωνικό μνημόνιο του Καστελόριζου, να επιστρατευτεί για να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, που αντιπροσωπεύει μέρος ενός νέου καταστροφικού νατοϊκού γεωπολιτικού μνημονίου για τα Βαλκάνια και την περιοχή μας. Ο ελληνικός λαός λέει ένα μεγάλο και αγωνιστικό «ΟΧΙ» στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ένα «ΟΧΙ» εθνικό, δημοκρατικό, πατριωτικό, αντιμνημονιακό και αντιιμπεριαλιστικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ