Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, 17:44

-A +A

Π. Λαφαζάνης: Χρειάζεται νέο '21 ενάντια στους «Νενέκους» της κυβέρνησης

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, 17:44
Π. Λαφαζάνης: Χρειάζεται νέο '21 ενάντια στους «Νενέκους» της κυβέρνησης
-A +A

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, μετά τα γεγονότα με τις προσαγωγές στελεχών της Λαϊκής Ενότητας, λίγο πριν την πραγματοποίηση της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του ΛΑ.Ε, κάνοντας λόγο για «Νενέκους», «ραγιάδες» και «σύγχρονους ολιγάρχες–κοτζαμπάσηδες».

Στο μήνυμα του για την εθνική επέτειο από την Καλαμάτα όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις μαζί με τον Θανάση Πετράκο και άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε ο επικεφαλής της, Παναγιώτης Λαφαζάνης μεταξύ άλλων τόνισε:

«Το 1821 δεν αφορά μόνο το παρελθόν, ούτε προσφέρεται για τυπικά λόγια και ευχολόγια. Το 1821 τιμάται μόνο με έργα και αγώνες για την εθνική και κοινωνική μας απελευθέρωση, ιδιαίτερα στην κρίσιμη φάση που περνάει η πατρίδα μας».

Και υπογράμμισε: «Το 1821, τηρουμένων των αναλογιών, έχει μια καταπληκτική επικαιρότητα σήμερα. Και σήμερα η Ελλάδα, για να μιλήσουμε μεταφορικά, χρειάζεται ένα νέο '21 ενάντια στο σύγχρονο ραγιαδισμό, ενάντια στους σημερινούς "Νενέκους" της κυβέρνησης και του μνημονιακού κατεστημένου και ενάντια στους νέους σημερινούς ολιγάρχες–κοτζαμπάσηδες».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα