Π. Κουρουμπλής: Ατυχής η δήλωση Π. Πολάκη, κακώς μίλησε για τον Στ. Κυμπουρόπουλο

Π. Κουρουμπλής: Ατυχής η δήλωση Π. Πολάκη, κακώς μίλησε για τον Στ. Κυμπουρόπουλο

Πληθαίνουν οι φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που στρέφονται κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τη αήθη επίθεση που εξαπέλυσε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για την ιστορία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Παράλληλα απάντησε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και τόνισε ότι «κακώς» δημοσίευσε το ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

Όσον αφορά την οικονομία ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι θα είναι αυτή που δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Για τα επιδόματα είπε ότι «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που έριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

- «Άδειασμα» Ν. Φίλη σε Π. Πολάκη: «Δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ»

- Θ. Πελεγρίνης: «Ανοίκεια» η δήλωση Π. Πολάκη για Στ. Κυμπουρόπουλο