Π. Καρκατσούλης για Π. Πολάκη: «Αιδώς, κύριε υπουργέ!»

Π. Καρκατσούλης για Π. Πολάκη: «Αιδώς, κύριε υπουργέ!»

Την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που εγκρίθηκε ταχύτατα από την Atiica Bank στον Παύλο Πολάκη και εν συνεχεία την απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο υποψήφιος στην Α'' Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

«Εννοείται ότι η βουλευτική του αποζημίωση είναι πολύ μεγαλύτερη από την ετήσια αποζημίωση του διευθυντή κλινικής στον Ευαγγελισμό ή του νυν δημάρχου Σφακίων που δεν ξεπερνούν τις 20.000E. Αιδώς λοιπόν, κ. Υπουργέ!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Πολάκης χθες σε ανάρτησή του στο facebook παραδέχτηκε ότι το δάνειο ελήφθη αλλά για «να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου» και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της εφημερίδας λέγοντας «είστε κρεμασμένοι, μη μιλάτε για σκοινί».

Επίσης, ο κ. Πολάκης απέδωσε τις οικονομικές του δυσχέρειες στην ενασχόληση του με την πολιτική και  συγκεκριμένα στην υπουργοποίηση του. Σύμφωνα με τον ίδιο «επειδή από τον Οκτώβρη του '15 αναγκαστικά σταμάτησα, λόγω της υπουργικής μου ιδιότητας, να ασκώ το επάγγελμα του χειρουργού-εντατικολόγου που μου εξασφάλιζε εδώ και πολλά χρόνια διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα από τα σημερινά μου».

Φωτογραφία intime news