Συνεχίζεται η παρωδία - Παράταση της διαγραφής Θ. Παπαχριστόπουλου από Π. Καμμένο

Συνεχίζεται η παρωδία - Παράταση της διαγραφής Θ. Παπαχριστόπουλου από Π. Καμμένο

Μια ακόμη... αναβολή πήρε η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Με νέα ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος προαναγγέλλει ότι τη διαγραφή του Θ. Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσει στην Ολομέλεια, αφού μιλήσει στη Βουλή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα του «αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα». 

Εχθές, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μετά το τέλος της συνεδρίασης της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, σχολίασε πως σήμερα «η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων», κάνοντας λόγο για «εθνική προδοσία από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων».

Είχε προηγηθεί η αρνητική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, σύμφωνα με την οποία για να διατηρηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ πρέπει να απαρτίζεται από 5 βουλευτές που να έχουν εκλεγεί με το ίδιο κόμμα.

Η αρνητική, ως προς τα όσα υποστήριζε ο Πάνος Καμμένος, γνωμοδότηση έδειξε το δρόμο της διάλυσης, με τον Θ. Παπαχριστόπουλο να ανακοινώνει ότι θα παραιτηθεί αμέσως μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Διαβάστε ακόμα:

- Κ. Κατσίκης: Μονόδρομος η διαγραφή Παπαχριστόπουλου πριν να ψηφίσει για τα Σκόπια

- «Όχι» από Γ. Λαζαρίδη σε Π. Καμμένο