Π. Καμμένος μαινόμενος κατά Ν. Κοτζιά - Tweet με βαριές εκφράσεις του υπουργού Άμυνας

Π. Καμμένος μαινόμενος κατά Ν. Κοτζιά - Tweet με βαριές εκφράσεις του υπουργού Άμυνας

Του Γιάννη Τρουπή

Εκτός ελέγχου πλέον μοιάζει να κινείται η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά. Ο υπουργός Άμυνας με μία οργισμένη ανάρτηση στο τουίτερ επιτίθεται με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, χωρίς όμως να τον κατονομάσει:

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ» έγραψε ο κ.Καμμένος. 

Είχε προηγηθεί συνέντευξη του κ. Κοτζιά στο news247, στην οποία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών απαξίωσε τη στάση του κυβερνητικού εταίρου.

«Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», είπε ο κ. Κοτζιάς, εκτιμώντας ότι «η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια». Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος». «Δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κόντρα Καμμένου - Κοτζιά ισοδυναμεί ουσιαστικά με βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της συγκυβέρνησης, η οποία απειλεί να προκαλέσει νέους τριγμούς στις σχέσεις των δύο εταίρων, οι οποίες ήδη διέρχονται μεγάλη κρίση.

Όλα αυτά λίγες τέσσερις μέρες πριν αρχίσει η καθοριστική συζήτηση στη βουλή των Σκοπίων για την συμφωνία των Πρεσπών, που θα αποτελέσει την αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της συμφωνίας στο ελληνικό κοινοβούλιο.