Π. Καμμένος: «Εθνικός ολετήρα» ο Κοτζιάς - Θα αποκαλύψουμε τα ανταλλάγματα των Πρεσπών

Π. Καμμένος: «Εθνικός ολετήρα» ο Κοτζιάς - Θα αποκαλύψουμε τα ανταλλάγματα των Πρεσπών

Σκληρή επίθεση στον Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο Πάνος Καμμένος, κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ο πρώην υπουργός Άμυνας κατήγγειλε τον «εθνικό ολετήρα» οποίος «παραβίασε την συμφωνία ύπαρξης της κυβέρνησης» και υποστήριξε ότι «θα αποδείξουμε με ποια ανταλλάγματα» ο πρώην ΥΠΕΞ υπέγραψε την Συμφωνία (των Πρεσπών).

Την ώρα που ο Ν. Κοτζιάς προειδοποιεί την κυβέρνηση, την οποία στηρίζει με τη ψήφο του, να φέρει το θέμα του αιτήματος άρσης ασυλίας του Π. Καμμένου, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας προχωρά στην επίθεση έχοντας ως δεδομένο πλέον ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης που τον αφορά. 

Στο πλαίσιο αυτό κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών ενώ επανήλθε και στο ζήτημα της χρήσης του όρου «Μακεδονία» υποστηρίζοντας πως το κόμμα του δεν θα επιτρέψει τη χρήση του. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στηρίζοντας την κυβέρνηση επέτρεψε την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών η οποία ψηφίσθηκε στη Βουλή και από βουλευτές που ανήκαν στο κόμμα του.

 

 

Στην ομιλία του υποστήριξε ακόμη ότι όλες οι οικονομικές, αμυντικές και ενεργειακές συμφωνίες όπως και η κατοχύρωση της πατρίδας μας ως πολύτιμου συμμάχου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ΝΑ Μεσόγειο είναι έργο των ΑΝΕΛ προσθέτοντας πως «υλοποιήσαμε στη πράξη το ενιαίο αμυντικό δόγμα στην Κύπρο».