Π. Καμμένος προς Τουρκία: «Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε»

Π. Καμμένος προς Τουρκία: «Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε»

Υψώνει περαιτέρω τους τόνους ο Πάνος Καμμένος και απευθυνόμενος την Τουρκία την προειδοποίησε ότι αν κάνει έστω και ένα χιλιοστό κίνησης «θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε». Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι η κρίση ήταν δημιούργημα των δανειστών για πάρουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ελλάδας.

«Όσο είμαστε όρθιοι και ζωντανοί κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι''αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας ενώπιον αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο, σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε το protothema.gr.

«Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Οι δανειστές μας χτυπήσανε για να παραδώσουμε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας

Ο Πάνος Καμμένος αυτή τη φορά δεν έμεινε στις δηλώσει για την Τουρκία. Αναφέρθηκε και στην κρίση προτάσσοντας τη θεωρία ότι οι  δανειστές την προκάλεσαν προκειμένου να κατασχέσουν τον υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδας.

«Μην ξεχνάτε, ότι η κρίση που δημιουργήθηκε και που δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει τον υποθαλάσσιο πλούτο μας», υποστήριξε προσθέτοντας πως «Μας χτυπήσανε και μας παλέψανε για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία, μας βάλανε στόχο και μας πολεμήσανε για να παραδώσουμε τον πλούτο της πατρίδας, τον πλούτο που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας».

- Προχειρότητα, ελαφρότητα ή αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης;