Π. Καμμένος: Εγώ, ο Αντώναρος και η Παπακώστα είμαστε Καραμανλικοί

Π. Καμμένος: Εγώ, ο Αντώναρος και η Παπακώστα είμαστε Καραμανλικοί

Εκφραστής του Καραμανλισμού, από κοινού με τον Βαγγέλη Αντώναρο και την Κατερίνα Παπακώστα εμφανίστηκε εκ νέου ο Πάνος Καμμένος που μόλις την Κυριακή δήλωνε ότι αυτός εκπροσωπεί τη Ν.Δ.. 

Συγκεκριμένα, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ και απαντώντας σε ερώτηση για το γεύμα που είχε με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι ότι «στη Θεσσαλονίκη δεν κρύβεται κανείς». 

«Με τον Αντώναρο έχουμε μια στενή σχέση για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως κι εγώ πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο των Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Η ΝΔ πίστευε στην εθνική συνύπαρξη, αναγνώρισε το ΚΚΕ, τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που συγκυβέρνησε με τον Φλωράκη και τον Κύρκο την εκπροσωπεί ο Αντώναρος και η Παπακώστα και όσοι διαγραφόμαστε από τη ΝΔ», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Υπενθυμίζεται πως και την Κυριακή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του και να αντιστρέψει τη ζημιά που έχει υποστεί από τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του, μια ημέρα μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, ότι οι ΑΝΕΛ «εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς».