Π. Χρηστίδης στον «Φ»: Κανείς δεν θέλει διαγραφές

Π. Χρηστίδης στον «Φ»: Κανείς δεν θέλει διαγραφές

«Κανείς δεν θέλει διαγραφές», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, τονίζοντας ωστόσο ότι «στο συνέδριο έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να διαμορφώσουμε μια νέα συλλογική συνείδηση και λειτουργία που θα ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και την Αλίκη Χατζή, ο Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε ότι «κάθε αγωνία, κάθε σκέψη κάθε όνειρο των ανθρώπων που πίστεψαν και αγάπησαν το ΠΑΣΟΚ είναι η βάση της καθημερινής μας προσπάθειας».

«Στο συνέδριο έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να διαμορφώσουμε μια νέα συλλογική συνείδηση και λειτουργία που θα ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και όχι με επίπλαστες προσωπικές φιλοδοξίες όσων βάζουν το εγώ πάνω από το εμείς», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας ότι «αυτή η συζήτηση μας αδικεί, κάποιοι από εμάς δεν μπήκαμε στην πολιτική για να κάνουμε ίντριγκες, αλλά για να υπηρετήσουμε ιδέες, αξίες και ιδανικά».

«Μπήκαμε στην πολιτική για να μη βλέπουμε τους φίλους μας να φεύγουν στο εξωτερικό, για να υπάρχουν αξιοκρατία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, ευκαιρίες σε όσους τις ζητούν. Για να δούμε την Ελλάδα να στέκεται ψηλά, περήφανη και ισχυρή. Και αυτή την αντίληψη δεν θα μας τη στρεβλώσει κανείς. Εχει έρθει η ώρα να αφήσουμε πίσω τις συναισθηματικές παρορμήσεις και να λειτουργήσουμε όπως έκανε πάντα το ΠΑΣΟΚ, με το βλέμμα στο μέλλον χωρίς φόβο. Γι'' αυτό είμαστε εδώ και αυτό θα κάνουμε», συνεχίζει.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει ο πρωταγωνιστής του Κινήματος Αλλαγής. Οι διαφορετικές φωνές είναι υγεία για κάθε πολιτικό φορέα. Η σύνθεση απόψεων είναι η δύναμη ενός μεγάλου, θεσμικού κόμματος. Και το θεσμικό κόμμα πρέπει να σέβεται πλειοψηφίες και μειοψηφίες. Η Φώφη Γεννηματά έχει εκλεγεί τα τελευταία 4 χρόνια 2 φορές αρχηγός. Τα τελευταία 4,5 χρόνια έχουμε κάνει 5 συνέδρια», απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ σε ερώτηση σχετικά με την αμφισβήτηση της ηγεσίας του κόμματος και συνεχίζει:

«Έχουν συμμετάσχει σε εκλογικές και πολιτικές διαδικασίες χιλιάδες άνθρωποι. Στο συνέδριο έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να διαμορφώσουμε μια νέα συλλογική συνείδηση και λειτουργία που θα ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και όχι με επίπλαστες προσωπικές φιλοδοξίες όσων βάζουν το εγώ πάνω από το εμείς».

*Η συνέντευξη δημοσιεύεται στον «Φιλελεύθερο» της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου