Π. Χρηστίδης: Ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας

Π. Χρηστίδης: Ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξή του στην εφ. «Έθνος της Κυριακής», υπογραμμίζει ότι όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα, ενώ θεωρεί ότι οι ευρωεκλογές θα είναι «η αποφασιστική μάχη για το μέλλον της Ευρώπης» και ταυτόχρονα «η αφετηρία της μεγάλης νίκης για το Κίνημα Αλλαγής»,ε ενώ προσθέτει ότι παντού συναντά ανθρώπους «έτοιμους να μας δώσουν μια νέα ευκαιρία» τους οποίους διαβεβαιώνει ότι «δεν θα τους προδώσουμε όπως έκανε ο κ. Τσίπρας». 

Κληθείς να σχολιάσει την πρωτοβουλία «Γέφυρα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει σε αυτό το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να απαντήσουν με σαφή τρόπο τι έγινε στα 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης. Δεν μπορεί τις ζυγές ημέρες να φταίει το ΠΑΣΟΚ και τις μονές να αποθεώνεται ο Ανδρέας, ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου». 

Ο κ. Χρηστίδης σημειώνει ότι οι πολίτες με την ψήφο τους «θα δώσουν την εντολή και θα καθορίσουν την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα για τη διακυβέρνηση της χώρας». 

Αναφέρει ότι στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, ενώ απαντώντας σε όσους θέλουν «περισσότερο ΠΑΣΟΚ» στο όνομα και στα σύμβολα του ΚΙΝΑΛ είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή του Κινήματος και στην πρώτη γραμμή της μάχης, όμως οι 212.000 συνιδρυτές του 2017 έβαλαν τις βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο με τη συμμετοχή όλων των ρευμάτων της Κεντροαριστεράς».