Π. Χρηστίδης για Μωραΐτη και Τόλκα: Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όριά της

Π. Χρηστίδης για Μωραΐτη και Τόλκα: Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όριά της

Σκληρή επίθεση κατά του Θάνου Μωραΐτη και Αλέκου Τόλκα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει «μία κυβέρνηση τουρλού», ενώ εκτίμησε ότι πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφια στις εκλογές με άλλα κόμματα. 

«Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές τις οποίες κάνει. Ό,τι έγινε έγινε αποκλειστικά και μόνο για την καρέκλα και το οποίο θα κριθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα πρόσωπα αυτά έλεγαν συγκεκριμένα πράγματα μέχρι πριν από ένα μήνα και πράττουν ακριβώς το αντίθετο τώρα. Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όριά της», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Όπως σημείωσε «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει μία κυβέρνηση τουρλού. Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα συνονθύλευμα από το οποίο δεν έχει να κερδίσει κάτι ο Έλληνας πολίτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει εδώ και τέσσερα χρόνια το σκληρότερο μνημόνιο που έχει εφαρμοστεί στη χώρα. Αυτό δεν είναι μία αριστερή πολιτική, ακολουθεί το δρόμο της ΝΔ».

Τέλος, ο κ. Χρηστίδης εκτίμησε ότι «ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πάμε σε εκλογές. Πολλές φορές παρακολουθούμε ΜΜΕ φιλικά προς το ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν πρόσωπα ως μεγάλες μεταγραφές. Υπάρχουν δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα είναι υποψήφια με άλλα πολιτικά κόμματα τις επόμενες εκλογές. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζουν στην ανασφάλεια της μη εκλογής τους».