Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα στη Μόσχα

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, 14:25
-A +A
Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα στη Μόσχα

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα στη Μόσχα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι το ρωσικό πρακτορείο TASS είχε αναφερθεί την Τρίτη στην οριστικοποίηση της συνάντησης, επικαλούμενο ελληνικές διπλωματικές πηγές. 

Στις 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία, σύμφωνα με πηγή από ελληνικούς διπλωματικούς κύκλους που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS. 

«Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρας στη Ρωσία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου» είχε αναφέρει πηγή στο TASS, προσθέτοντας ότι «ο πρωθυπουργός θα έχει μια σειρά συναντήσεων, μεταξύ των οποίων και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν».

Σημειώνεται ακόμα ότι πριν από λίγες ημέρες ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Πεσκόφ, δηλώσει ότι έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για μία συνάντηση ανάμεσα στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Αλέξη Τσίπρα, στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 23/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα