ΟΝΝΕΔ: Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε με τη χυδαιότητα και τον εθνικολαϊκισμό

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, 19:53
-A +A
ΟΝΝΕΔ: Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε με τη χυδαιότητα και τον εθνικολαϊκισμό

Όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα ή και υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν ψηφίζει μόνο ενάντια στη βούληση των Ελλήνων πολιτών, αλλά ψηφίζει την πολιτική επιβίωση όσων πρεσβεύει ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή της «χυδαιότητας, της υπόγειας συνδιαλλαγής και του εθνικολαϊκισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με τη Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας η σημερινή παράσταση του Πάνου Καμμένου θα μείνει στην ιστορία ως ένα «θέαμα αποκρουστικά ξεδιάντροπο», καθώς ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας φεύγει από την κυβέρνηση μένοντας, σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά συμπαιγνία -  όπως τονίζει -  με τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να εξασφαλιστεί η παράταση ζωής και των δύο συνεταίρων:

«Αφού πρώτα έδωσε ο ίδιος στον Κοτζιά το στυλό για να υπογράψει στις Πρέσπες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παραιτείται δήθεν για να διαφυλάξει την ελληνικότητα της Μακεδονίας, στην πράξη όμως δανείζει βουλευτές στον πρωθυπουργό για να εξασφαλίσει εκείνος ψήφο εμπιστοσύνης και να αναζητήσει στη συνέχεια δήθεν προοδευτικές συμμαχίες ώστε να ολοκληρώσει την εκποίηση των εθνικών συμφερόντων με αντάλλαγμα την παραμονή του για λίγες ακόμα μέρες στην καρέκλα».

Η ΟΝΝΕΔ σημειώνει ότι «οι μάσκες έχουν πέσει καιρό τώρα, σήμερα όμως έγινε προφανές και στον τελευταίο που μπορούσε αφελώς να διάκειται θετικά προς τη συμφωνία των Πρεσπών: Τσίπρας και Καμμένος σκηνοθετούν σήμερα ένα εικονικό διαζύγιο με σκοπό να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους μόλις ξεπεραστεί το αδιέξοδο που δημιούργησαν με τους χειρισμούς τους στο Μακεδονικό».

«Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν: Όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα ή/και υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν ψηφίζει μόνο ενάντια στη βούληση των Ελλήνων πολιτών, αλλά ψηφίζει την παράταση της κοινοβουλευτικής εκτροπής που σχεδίασαν και υλοποιούν οι αφανείς συνεταίροι Τσίπρας και Καμμένος. Ψηφίζει την παραμονή υπουργών που υποσκάπτουν τους θεσμούς. Ψηφίζει την πολιτική επιβίωση όσων πρεσβεύει ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή της χυδαιότητας, της υπόγειας συνδιαλλαγής και του εθνικολαϊκισμού», επισημαίνει.

Και καταλήγει: «Ήρθε η ώρα όλοι να μετρηθούμε ενώπιον της Δημοκρατίας, της Ιστορίας και της Πατρίδας και να αποδείξουμε το ανάστημά μας».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 13/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα