ΟΝΝΕΔ: Παράδοση υγειονομικού υλικού στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηνών

ΟΝΝΕΔ: Παράδοση υγειονομικού υλικού στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηνών

Σε παράδοση υγειονομικού υλικού και συγκεκριμένα αποστειρωμένων μασκών στους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησε από τα γραφεία του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τον Υπεύθυνο Οργανώσεων Αττικής Απόστολο Γούτα, το Γραμματέα Οργανωτικού Ορφέα Γεωργίου και την Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Α2 Αθήνας Τζώρτζια Βαχαρίδη.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, εκεί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνάντησε την πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πόπη Πρεζεράκου, τον Υπεύθυνο Καθαριότητας 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Σωτήρη Λύρη και τον Τμηματάρχη Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Χάζλαρη και συνομίλησε μαζί τους ευχαριστώντας τους για το έργο και την αφοσίωσή τους στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται στο δρόμο φροντίζοντας για την υγιεινή και την ασφάλεια των πόλεων και των πολιτών. Το να στηρίζουμε έμπρακτα το έργο τους είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν εδώ και χρόνια. Όλοι μαζί, ενωμένοι όσο ποτέ, ο καθένας με το δικό του τρόπο θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.