Ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στον Γ. Μπουτάρη αλλά και... φάλτσα Ψωμιάδη, Βελόπουλου

Ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στον Γ. Μπουτάρη αλλά και... φάλτσα Ψωμιάδη, Βελόπουλου

Μπορεί σχεδόν όλος ο πολιτικός κόσμος, να καταδίκασε την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη αλλά υπάρχουν και κάποιοι που μίλησαν εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμη και ηθικό αυτουργό.

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης που ήταν χθες στο σημείο της επίθεσης ακούγεται να συμφωνεί με τις αποδοκιμασίες και και να λέει: «Ήρθε εδώ αυτός που ξεπούλησε την Μακεδονία. Αυτή η χολέρα».

Μάλιστα πρώην Νομάρχης, μια μέρα μετά την επίθεση και το σάλο που ξεσήκωσε εμφανίζεται να επιμένει στους χαρακτηρισμούς του. «Ποιο είναι χειρότερο ή προκλητικό αυτά που είπε ο συγκεκριμένο τύπος ή αυτά που είπα εγώ; Βεβήλωσα την ιστορία, τις αξίες και τις αρχές της γενιάς μας;» δήλωσε.

Σε πιο προωθημένες καταστάσεις ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος έριξε ευθέως ευθύνες στον κ. Μπουτάρη χαρακτηρίζοντας ηθικό αυτουργό.

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Βελόπουλος: «Πρέπει να σταματήσει η αστική ευγένεια με αστείους, επικίνδυνους πολιτικούς. Ο κ. Μπουτάρης χθές είναι ο ηθικός αυτουργός των όσων έγιναν».

 

 Φωτογραφία: Intimenews