Ομαδικά πυρά στελεχών τoυ ΣΥΡΙΖΑ κατά Δ. Καμμένου

Ομαδικά πυρά στελεχών τoυ ΣΥΡΙΖΑ κατά Δ. Καμμένου

Νευρική κρίση έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ οι συνεχείς και σκληρές αναφορές του Δημήτρη Καμμένου, στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ. Σαν αποτέλεσμα Δ. Τζανακόπουλος, Ν. Φίλης και Μ. Μπαλαούρας στοχοποίησαν σήμερα με δηλώσεις τους τον βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Την αρχή έκανε σήμερα ο Δ. Καμμένος ο οποίος εξαπέλυσε ειδικά κατά του Μάκη Μπαλαούρα, διερωτώμενος εάν «έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία».

«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Άμεση ήταν η απάντηση του Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος επίσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».

Τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Φίλης ο οποίος μιλώντας στον Real fm τόνισε: «Έχει μία προδιάθεση ακροδεξιάς ο κ. Δημήτρης Καμμένος. Δεν ξέρω με ποιους συνομιλεί. Εγώ αντιμετωπίζω εν συνόλω τους ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο τον κ. Καμμένο. Πιστεύω παρά τις διαφωνίες και τις αποκλείσεις μας, έχουν μία υπεύθυνη στάση στο θέμα της πολιτικής σταθερότητας», συνέχισε ο Νίκος Φίλης.

Θέση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου και τις επιθέσεις κατά υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος μιλώντας στον Real fm σημείωσε: «Θα έλεγε κανείς ότι έχει υπερβεί τα όρια και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αυτός ο αντιπολιτευτικός οίστρος. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει την ευθύνη των λόγων του και την ευθύνη της στάσης του».