7ος χρόνος, ημέρα 2148η
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

«Ομάδα Αλήθειας»: Ο πρώην συνδικαλιστής Ν. Φωτόπουλος δίνει το σύνθημα αντίστασης στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ομάδα Αλήθειας»: Ο πρώην συνδικαλιστής Ν. Φωτόπουλος δίνει το σύνθημα αντίστασης στον ΣΥΡΙΖΑ

Την παρέμβαση του πρώην γνωστού συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλου, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που βρισκόταν στο νέο τηλεοπτικό στούντιο του κόμματος, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «όπως νικήσαμε πριν από 20 χρόνια με το νομοσχέδιο Γιαννίτση, έτσι μπορούμε να νικήσουμε και τώρα» στηλιτεύει η «Ομάδα Αλήθειας».

«Πολύ ωραίο το νέο στούντιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μυρίζει ναφθαλίνη. Ο γνωστός πρώην συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, δίνει το σύνθημα της αντίστασης στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει χαρακτηριστικά η Ομάδα Αλήθειας η οποία και παραθέτει το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του πρώην συνδικαλιστή ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Ναι, μπορούμε να νικήσουμε, αρκεί όλα τα σφυριά ταυτόχρονα, όλα τα σφυριά να βαρέσουν στο ίδιο αμόνι. Ναι τότε και το σίδερο και το ατσάλι λιώνει. Ναι, όπως νικήσαμε πριν από 20 χρόνια με το νομοσχέδιο Γιαννίτση, έτσι μπορούμε να νικήσουμε και τώρα. 

το χρωστάμε όπως είπε ο κ. πρόεδρος όχι μόνο στη ιστορία, το χρωστάμε σε εμάς τους ίδιους, το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε σε όσους αγωνίστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες για να υπάρχουν εργατικές και λαϊκές καταστήσεις.

Ξεκάθαρη θέση σου, τα ξεχάσαν τα λόγια σου, οι φράσεις που χρησιμοποίησες μας δίνουν δύναμη και κουράγιο, 

Τα λόγια και η φράση σου που χρησιμοποίησες αγαπητέ σύντροφε πρόεδρε, είναι για εμάς συμβόλαιο τιμής και να είσαι σίγουρος ότι σταθερά ανυποχώρητα και αταλάντευτα θα κάνουμε το χρέος μας. 

Δυνατά σταθερά ανυποχώρητα και αταλάντευτα θα κάνουμε το χρέος μας θα μείνουμε πιστοί στη γραμμή του καθήκοντος και τους χρέους»