Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο

Σύσκεψη υπο τον κ. Τσίπρα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία κεντρικό θέμα ήταν το πολυνομοσχέδιο και κυρίως το θέμα της περικοπής των πολυτεκνικών επιδομάτων.

Το θέμα της περικοπής των επιδομάτων αποτελεί κόλαφο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι θα το ψηφίσουν χωρίς διαμαρτυρίες. 

Το παραδέχθηκε ευθέως μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη λέγοντας «υπάρχει θέμα με τους τρίτεκνους» και να εισπράξει τις οργισμένες αντιδράσεις των παρευρισκομένων. Και μάταια προσπάθησε να ελαττώσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως οι πολλοί θα δουν αυξήσεις στα επιδόματα για ένα και δυο παιδιά.     

«Καληνύντα», της είπε, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Η ανανέωση πληθυσμού δεν γίνεται με το ένα ή δυο παιδιά αλλά γίνεται με πάνω από τα τρία παιδιά», σχολίασε ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η κυβέρνηση καταστρέφει οικογένειες ανέφερε η εκπρόσωπος των τρίτεκνων οικογενειών.

Στη σύσκεψη στο Μαξίμου συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Υγείας Ανδρέας Ξανθός, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, Υγείας Παύλος Πολλάκης, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Δημήτρης Παπαγιαννάκος