Όλγα Γεροβασίλη προς Βρούτση: «Μην κάνετε αρένα την Βουλή»

Όλγα Γεροβασίλη προς Βρούτση: «Μην κάνετε αρένα την Βουλή»

«Συνέρθετε γρήγορα… Μην κάνετε αρένα την Βουλή» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία πήρε τον λόγο απευθυνόμενη στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Βρούτσης είχε κάλεσε την κ. Γεροβασίλη να ανακαλέσει την «απαράδεκτη και απρεπέστατη δήλωσή της εναντίον της ΝΔ, διότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έφερε την Δημοκρατία στην Ελλάδα με αγώνες και θυσίες».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως αναφέρθηκε σε tweet του ''Αδωνι Γεωργιάδη σύμφωνα με το οποίο «οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του κ. Φίλη επί πίνακι στο Σύνταγμα» και τόνισε στην δήλωσή της την οποία και επαναλαμβάνει πως οι άνθρωποι που δρουν ενάντια στον κοινοβουλευτισμό δεν κοιτούν τι έχουν απέναντί τους. «Δεν βρήκαν λοιπόν, το κεφάλι του Φίλη στο Σύνταγμα και πήραν το κεφάλι του κ. Κουμουτσάκου. Αυτό είναι κίνδυνος για την Δημοκρατία. Πρέπει να θωρακίσετε τη Δημοκρατία» είπε η κ. Γεροβασίλη.

Κάλεσε τέλος τους βουλευτές της ΝΔ να μην παρασύρονται - παρότι έχουν εκλογές και γίνονται κατανοητές οι αντιπαραθέσεις, προκαλώντας δριμείες αντιδράσεις από την πτέρυγα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Σας δίνω μια δικαιολογία. Δώσατε μια υπερβολή στην αγανάκτησή της και νομίζω ότι παρασυρθήκατε και εγκλωβιστήκατε. Σας καλώ να το ξανασκεφτείτε», κατέληξε η κ. Γεροβασίλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ