Ολ. Γεροβασίλη: Κάποιοι προσπαθούν να ωφεληθούν από το χτύπημα στον ΣΚΑΙ

Ολ. Γεροβασίλη: Κάποιοι προσπαθούν να ωφεληθούν από το χτύπημα στον ΣΚΑΙ

Tου Αλέξανδρου Διαμάντη

Αιχμές στην ΝΔ ότι προσπαθεί να επωφεληθεί πολιτικά από το «χτύπημα» στον ΣΚΑΙ άφησε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Δεν τις καταδικάζουμε (σ.σ. τις επιθέσεις) υποκριτικά, γιατί κάποιοι άλλοι καταδικάζουν αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν επωφεληθούν, στοχεύοντας την πολιτική αντιπαράθεση όχι ως συστατικό της Δημοκρατίας αλλά ως κάτι άλλο», είπε και εξήγησε ότι  αυτό το κάτι άλλο δεν υπάρχει στη δημοκρατία κι όσοι το υπηρετούν προσφέρουν κάκιστο έργο στη δημοκρατία.

«Χρειάζεται αρραγής ενότητα. Μόνο έτσι αντιμετωπίζονται τέτοια φαινόμενα», σημείωσε η κυρία Γεροβασίλη, ενώ νωρίτερα διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την διαλεύκανση της υπόθεσης. «Καταδικάζουμε αταλάντευτα τη συγκεκριμένη  επίθεση και την τρομοκρατία  Το κάνουμε καθαρά και το εννοούμε. Γιατί η Αριστερά τους αγώνες της τους έδωσε πάντα στο φως κόντρα στον αποπροσανατολισμό και την αποσταθεροποίηση κόντρα στο φόβο που επιδιώκουν κάποιοι», υπογράμμισε παράλληλα η Υπουργός.

Απαντώντας στην Όλγα Γερόβασιλη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε πως είναι αποτυχία για το κράτος το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αποτρέψει ένα τέτοιο χτύπημα.«Η καρέκλα που κάθεστε  δε είναι για  να διαπιστώνετε αλλά να προλαμβάνετε και να κολάζετε δια των διωκτικών αρχών. Να εξηγήσετε στο σώμα γιατί επετράπη να υπάρξει αυτό το χτύπημα.  

Ο ΣΚΑΙ  ήταν ένας στόχος που δεν  θα μπορούσε να  προβλεφθεί,  ήταν ένα σημείο που θα μπορούσε να φυλαχθεί; Η ελληνική αστυνομία δεν υπάρχει για να συμμετέχει στις παρελάσεις αλλά για να προστατεύει την ζωή την περιουσία και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών», τόνισε. 

Φωτογραφία intime news