Εμμένει η Ολ. Γεροβασίλη στην γραμμή ανοχής του Μαξίμου για τον Ρουβίκωνα

Εμμένει η Ολ. Γεροβασίλη στην γραμμή ανοχής του Μαξίμου για τον Ρουβίκωνα

«Μιλάμε για προστασία των πολιτών και όχι για καταστολή», δήλωσε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη «Κontranews», μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον Ρουβίκωνα και για τον τρόπο αντιμετώπισής των δράσεών του.

«Η προστασία των πολιτών είναι ουσιώδης και κρίσιμη για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου» τονίζει σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη «Κontranews» η κ. Όλγα Γεροβασίλη και αναφερόμενη για τον Ρουβίκωνα και για τον τρόπο αντιμετώπισής των δράσεών του σημείωσε:

«Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι καμιάς οργάνωσης και κανενός συστήματος ως κύμβαλα αλαλάζοντα. Η ασφάλεια των πολιτών είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση που δεν μπορεί να υπόκειται στους κανόνες του τηλεοπτικού θεάματος, των οπαδικών αντεγκλήσεων και των μικροπολιτικών αναγνώσεων».

Σε ό,τι αφορά στην επικείμενη συγκατοίκησή της με την Κατερίνα Παπακώστα η οποία προέρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο, σημειώνει πως «η κυβέρνηση έχει πολιτικό πρόγραμμα που υποχρεούται να φέρει εις πέρας ανεξαρτήτως προσώπων και καταβολών» συμπληρώνοντας ότι «ο τόπος πρέπει να πάει μπροστά –κι αυτό συνιστά το προοδευτικό στοίχημα της κυβέρνησης– και πρέπει να πάει μπροστά με τους πολλούς –κι αυτό είναι το εθνικό στοίχημα της κυβέρνησης».

Τέλος, η Υπουργός εξαπολύει δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη προοδευτική δύναμη του τόπου και κάνει λόγο για «μετεξελιγμένο ΠΑΣΟΚ» που έχει εγκαταλείψει κάθε προοδευτική οδό, στρεφόμενο δεξιότερα.