8ος χρόνος, ημέρα 2275η
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Οικονόμου: Ο Α. Τσίπρας σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο

Οικονόμου: Ο Α. Τσίπρας σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο
Eurokinissi

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο», τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη.

«Και στο πέρασμά του από την Κοζάνη ο Α. Τσίπρας ανέδειξε το χάσμα που τον χωρίζει από την αλήθεια και την πραγματικότητα», ανέφερο Γ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες.

Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι η μια μετά την άλλη κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέτρα ανάλογα με αυτά που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση μας για την ανάσχεση της πανδημίας.

Όπως για την πανδημία, έτσι και για την απολιγνιτοποίηση απέφυγε να καταθέσει προτάσεις, απέφυγε να τοποθετηθεί καθαρά. Μετά την 'προαιρετική υποχρεωτικότητα' για τους εμοβλιασμούς σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για 'πράσινο λιγνίτη'».

Και κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας: «Ο κ. Τσίπρας όμως έχει και ένα θλιβερό προνόμιο. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο».