Οικονόμου για δήλωση Ανδρουλάκη: Εργαλειοποιεί ένα σημαντικό θέμα

Οικονόμου για δήλωση Ανδρουλάκη: Εργαλειοποιεί ένα σημαντικό θέμα

Για εργαλειοποίηση της υπόθεσης της παρακολούθησης του κατηγορεί τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην προηγούμενη γραπτή δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Σε αυτή, ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση και ζήτησε «να διαβιβαστεί άμεσα ο φάκελος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να ενημερωθούν με τον πιο επίσημο τρόπο η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα».

«Aπό την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ζήτημα, η Κυβέρνηση το δημοσιοποίησε και επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του Υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ», τόνισε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι εξακολουθεί να αρνείται.

«Αντ΄αυτού με καθημερινές δηλώσεις του, επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος. Η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στη Βουλή.», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.