Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, 10:54

-A +A

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι πολίτες να ρυθμίσουν τα δάνεια τους μέχρι 30 Απριλίου

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, 10:54
Οι πολίτες να ρυθμίσουν τα δάνεια τους μέχρι 30 Απριλίου
-A +A

Κάλεσμα στου πολίτες να ρυθμίσουν τα δάνεια τους μέχρι μέχρι 30 Απριλίου απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης τονίζοντας ότι στον νέο πτωχευτικό κώδικα θα υπάρξουν άρθρα υποβοήθησης αυτών που πράγματι δεν έχουν να πληρώσουν. 

Όπως ανέφερε ο Ά. Γωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ «στο νέο πτωχευτικό κώδικα για τους ανθρώπους που πράγματι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και με την έννοια της πρόνοιας και όχι την έννοια της προστασίας θα υπάρξουν άρθρα υποβοήθησης αυτών που πράγματι δεν έχουν ενώ πρόσθεσε πως η δική μας κυβέρνηση και προσωπικά εγώ δεν θέλω να δω τον κόσμο να χάσει τα σπίτια του άδικα επειδή πράγματι καταστράφηκε και δεν μπορεί. Θα υποχρεώσουμε αυτούς που πρέπει να πληρώσουν να πληρώσουν γιατί αυτοί κρύβονται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Αρα εργαζόμαστε πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση».

Επιπλέον εμφανίστηκε καθησυχαστικός ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα με την Τουρκία.

Εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα στείλει πλοία στην περιοχή που έχει συμφωνήσει με τη Λιβύη και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε πως «πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία για να μη μας φάει ο Ερντογάν»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα