Οι mauresselides.gr του Τσίπρα από την ΝΔ

Οι mauresselides.gr του Τσίπρα από την ΝΔ

Του Γιάννη Τρουπή

Με περισσότερα από εκατό αδιάψευστα ντοκουμέντα, η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει μερικά μόνο από τα αμέτρητα ψέματα του κ. Τσίπρα που στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δις ευρώ, την μέρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών Μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών.

Η ιστοσελίδα Ξεκινάει από την ορκωμοσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν από τριάμισι χρόνια και παρακολουθεί τα ψέματα του κ. Τσίπρα με χρονολογική σειρά. Κανείς μπορεί να δει την ανακολουθία, την αναξιοπιστία και την ανικανότητα μιας κυβέρνησης που ζημίωσε τον τόπο όσο καμία στο παρελθόν.

Διατρέχοντας κανείς το site θα βρει την «υπερήφανη» διαπραγμάτευση, τα capital controls, τους αμέτρητους κομματικούς διορισμούς, το ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα, το νέο αχρείαστο μνημόνιο, τις απίστευτες ολιγωρίες που ακολούθησαν, τις αυξήσεις στον ΦΠΑ, τον καταστροφικό νόμο Κατρούγκαλου, την διαχείριση του Σκοπιανού, και βέβαια τις θλιβερές επικοινωνιακές φιέστες αυτού του καλοκαιριού στην προσπάθειά της κυβέρνησης να αποσείσει τις ευθύνες της για την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Πρέπει να επισημανθεί ότι το υλικό του site είναι πρωτότυπο και σκοπίμως δεν υπάρχουν σχόλια ή αξιολογικές κρίσεις. Και αυτό γιατί τα γεγονότα μιλούν ούτως ή άλλως από μόνα τους. «Έχει ενδιαφέρον ότι η ομάδα που εργάστηκε για να το ετοιμάσει βρέθηκε πραγματικά προ εκπλήξεως, όταν συνειδητοποίησε πόσα πολλά τελικά είναι τα ψέματα αυτής της κυβέρνησης, οι αντιφάσεις της, οι αυτοαναιρέσεις της, οι διαψεύσεις της, οι γκάφες της και βέβαια η καθολική ανικανότητά της να διαχειριστεί ακόμη και ζητήματα ήσσονος σημασίας» τονίζει αρμόδια πηγή.

«Αν δεν ήταν τραγικά για την χώρα όσα περιλαμβάνει το site, θα μπορούσε να είναι χιουμοριστικό: Κάνουν τόσα πολλά λάθη, με τέτοια συχνότητα, και επιδεικνύουν τόσο θράσος για να τα καλύψουν, που είναι πραγματικά αδύνατον να τα συγκρατήσει κανείς στη μνήμη του» συμπληρώνει η ίδια πηγή στο liberal.gr.

Φωτογραφία intime news