Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Τους απολυμένους των καναλιών να διορίσετε στην ΕΡΤ

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Τους απολυμένους των καναλιών να διορίσετε στην ΕΡΤ

Μια …ριζοσπαστική πρόταση, με στόχο να χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μιλώντας στην Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος! Θέλοντας να καταδείξει ότι η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο στα ΜΜΕ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσλάβει όσους απολυθούν στην ΕΡΤ. «Επειδή είστε ευαίσθητοι με τους εργαζόμενους, αυτοί που θα απολυθούν από τα κανάλια να τους διορίσετε στην ΕΡΤ για να είστε συνεπείς. Για να πειστούμε ότι η ΕΡΤ δεν είναι μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε με νόημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, επιτέθηκε τόσο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη όσο και στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, λέγοντας (με χιούμορ): «ο κ. Πολάκης όταν αξιολογεί τους διοικητές των νοσοκομείων τους κοιτάει στα μάτια. Αναρωτιέμαι που τους κοιτάει ο κ. Παππάς».

Ακόμη στην παρέμβασή του στηλίτευσε τις ανακρίβειες του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη. «Ο κ. Σταθάκης είναι μια περίπτωση που δεν έχει απάντηση. Στην ομιλία του σε επίκαιρη ερώτηση της ΝΔ είπε ότι η απορρόφηση του ΕΣΠΑ αγγίζει τα 21,87 δις. Μια ημέρα μετά λέει ότι είναι 20,21 δισ. Έχει πρόβλημα με τα εκατομμύρια, τώρα έχει και δισεκατομμύρια»! Τέλος, κατήγγειλε από το βήμα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διότι  «όταν ο κ. Λεβέντης είπε ότι κατεβάσετε τα παντελόνια τον αποδοκιμάστε, όταν ο κ. Καμμένος είπε στα τέσσερα τον χειροκροτούσατε»!


Αλέξανδρος Διαμάντης