Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Τον Τσακαλώτο τον στοιχειώνει το φάντασμα Βαρουφάκη

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Τον Τσακαλώτο τον στοιχειώνει το φάντασμα Βαρουφάκη

Σε χλωρό κλαρί δεν άφησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε παρέμβαση του στη Βουλή. Αφού υπενθύμισε ότι ο κ. Τσακαλώτος μίλησε για «συλλογική ευθύνη» εξήγησε τον λόγο που ο Υπουργός Οικονομικών έσπευσε να προχωρήσει σε αυτή τη δήλωση. «Σας το είπε, γιατί τον κ. Τσακαλώτο τον στοιχειώνει το «φάντασμα» της πορείας του κ. Βαρουφάκη. Φοβάται ότι κάποια στιγμή θα τον αδειάσετε και γι'' αυτό μιλά για συλλογική ευθύνη ο κ. Τσακαλώτος», τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις επιθέσεις… φιλίας του Νίκου Φίλη,

«Και περίμενα, όπως έλεγε ο κ. Καμμένος, «στα τέσσερα» να ψηφίζετε τα μέτρα, αλλά «στα τέσσερα» να παρακαλάτε το ΠΑΣΟΚ δεν το πίστευα ούτε εγώ! Άκουσα πάλι σήμερα τον κ. Φίλη να μας λέει να συνεχίσουμε μαζί. Και εγώ σας λέω να συνεννοηθείτε μεταξύ σας, να πείτε στον κ. Φίλη τι θέλετε να κάνετε», υπογράμμισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κλείνοντας ουσιαστικά οποιαδήποτε προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να συγκλίνει προς το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ειδική μνεία έκανε στον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, που σήμερα αποκάλυψε ότι στις δύο προηγούμενες εκλογικές μάχες ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. «Και τελειώνω με εσάς, κύριοι συνάδελφοι. Σήμερα άκουσα τον κ. Κουβέλη να λέει ότι ψήφισε και θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να ξέρουν οι ψηφοφόροι που ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ –θα είναι ελάχιστοι- ότι θα έχουν πια ένα ονοματεπώνυμο, το ονοματεπώνυμο «Φώτης Κουβέλης», είπε.

Αλέξανδρος Διαμάντης

 

Φωτογραφία: SOOC