Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Στοχοποιήσατε καθετί ελληνικό

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Στοχοποιήσατε καθετί ελληνικό

Σκληρή κριτική εξαπέλυσε ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά της κυβέρνησης στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως «την διαπλοκή δεν τη χτυπήσατε, απλά τα βρήκατε μαζί της, και αυτό θα φανεί στη συνέχεια της διακυβέρνησής σας».

Ο τίτλος του νομοσχεδίου σας έπρεπε να είναι: «το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων» καθώς για πρώτη φορά γίνεται τόσο βίαιη μεταφορά πλούτου από την Ελλάδα στο εξωτερικό, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Με το υπερταμείο αφενός και με το ξεπούλημα των «κόκκινων» δανείων αφετέρου, διώχνετε εκτός Ελλάδος το σύνολο του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου», είπε.

«Αυτό που κάνει σήμερα η Κυβέρνηση, δεν θα μπορούσαν να το είχαν επιτύχει ούτε οι πιο γνήσιοι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμού, όπως η κα Ξαφά ή ο κ.Μάνος. Το νομοσχέδιο που θα ψηφίσετε αύριο τα περιέχει όλα», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στοχοποιήσε καθετί ελληνικό, με κάθε δυνατό τρόπο, με τα capital controls, με το ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών και των «κόκκινων» επιχειρηματικών δάνειων σε ξένα funds