Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, 17:10
-A +A
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν

Για έναν ανασχηματισμό από το παρελθόν έκανε λόγο ο επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της κύριας Ξενογιαννακοπούλου, που εργάζεται στο κράτος από τα 21 της, την οποία ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων.

«Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα γιατί ο ανασχηματισμός περιέχει μηνύματα τα οποία νομίζω ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει καλύτερα απ εμάς. Το μήνυμα του ανασχηματισμού, πέρα από το πόσα και ποια άτομα μετακινήθηκαν, περιέχει έναν συμβολισμό μέσα από τον οποίο ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση δείχνει αν είναι το μέλλον ή το παρελθόν», τονίζει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Στη συνέχεια για την κα Ξενογιαννακοπούλου ανέφερε: « Εργάζεται από τα εικοσιένα της χρόνια στο κράτος. Ξεκίνησε από σύμβουλος του κ. Παπουτσή, γενικός γραμματέας του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπήρξε γραμματέας μια εποχή κατά την οποία εκτροχιάστηκαν τα οικονομικά του κόμματος και Υπουργός Υγείας. Ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων. Αυτή τη γυναίκα ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει Υπουργό. Αυτό λοιπόν είναι για τον κόσμο το μήνυμα που στέλνει η Κυβέρνηση, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Επιπλέον, σχετικά με την κα Παπακώστα ο βουλευτής της ΔΗΣΥ επισήμανε: «Η ΝΔ δεν το σχολίασε γιατί ένα μεγάλο μέρος των Καραμανλικών στηρίζει ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ , έχω όμως να δηλώσω ότι το left είχε χαρακτηρίσει την κα Παπακώστα ως «Ζαρούλια της ΝΔ».

«Αυτά τα δύο πρόσωπα κατά την άποψή μου σηματοδοτούν ότι το μόνο που ενδιαφέρει το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξουσία και πως μπορεί να την κρατήσει», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε: «Φέτος, όπως και πέρυσι, χιλιάδες παιδιά θα μείνουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών. Το 2014-2015 δεν έμεινε ούτε ένα παιδί εκτός».

Τέλος, σχολιάζοντας τη φορολόγηση του διαδικτυακού τζόγου, υπογράμμισε: «Έχουμε ζητήσει ως Δημοκρατική Συμπαράταξη να φορολογηθεί ο διαδικτυακός τζόγος, ώστε το κράτος να κερδίσει από αυτό 300.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα