Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, 15:09

-A +A

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Να απολογηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Χαρίτσης για τους μετακλητούς

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, 15:09
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Να απολογηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Χαρίτσης για τους μετακλητούς
-A +A

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως στον Αλέξη Χαρίτση εξαπολύει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που αποκάλυψε -μετά από ερώτηση και άλλων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ- τον τεράστιο κόστος για τη συντήρηση των μετακλητών υπαλλήλων του Μαξίμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους, για τη συντήρηση του κομματικού στρατού», αναφέρει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, υπενθυμίζοντας σκωπτικά ότι η αξιοπιστία του κ. Χαρίτση είναι… γνωστή, καθώς «το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19 η θέση και λέξη δεν ακούσαμε».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο ο μόνος «Λαγός» που σήμερα είναι χαρούμενος είναι ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής.

«Με την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλάξατε τον ποινικό κώδικα και τώρα αθωώνονται στο ένα δικαστήριο μετά το άλλο.Πράγματι τέτοιοι «λαγοί» της ακροδεξιάς δεν θα ξαναπεράσουν», τονίζει και προαναγγέλει ότι το ΚΙΝΑΛ θα επανέλθει για τους μετακλητούς της ΝΔ. Καλεί, δε, τον ΣΥΡΙΖΑ να μην ανησυχεί γιατί το ΚΙΝΑΛ δεν έχει «πολιτικούς Ρασπούτιν», αφού τους… απορρόφησε όλους ο ΣΥΡΙΖΑ!

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα